Bio

Al vanaf jongs af aan stroomt muzikaliteit door DJ Jethro Galung zijn bloed. Hij wist het zeker: ‘’Ik moet en ik zal DJ worden’’. Als jonge gemotiveerde DJ in spé, werd Jethro al rap uitgenodigd om zijn draaikunsten te laten zien in een bekende discotheek waar hij vervolgens een vaste avond bemachtigde. Al snel werd een van de concepten neergezet door DJ Jethro Galung uitgeroepen tot het beste concept van Nederland. Dit resulteerde in dat de DJ tenslotte negen jaren vaste DJ werd in de bekende discotheek ‘’ESCAPE’’ in Amsterdam.

 

In 2020 bracht ‘’de Bachelorette’’ deelnemer zijn eerste release uit: ‘’Rich Bitch’’. Dit op het label van Generation Smash van Dimitri Vegas en Like Mike, de nummer 1 DJ’s van 2019. Met vele streams, is deze single nog maar het begin van zijn solo carrière.

 

DJ Jethro Galung zijn groove is op zijn zachtst gezegd buitengewoon uniek en zijn stijl daadwerkelijk de enige in zijn soort. De DJ neemt zijn publiek als het ware mee in een fictieve trein, een muzikale reis, die oneindig doorgaat en waar mensen de laatste halte nooit in zicht hebben.